Novel·la País de llops
País de llops
Xavier Vernetta

Editorial Proa - A tot vent Novembre 2010

comprar aquest llibre
Text de la contraportada
Xavier Vernetta

Carles Maria Rovirosa i Branhauer, marquès de Torregrossa, llegeix al diari un article que el deixa preocupat. Fa vint-i-cinc anys que ha acabat la guerra. A què treu cap remoure velles històries? És dimarts 24 de març de 1964. L’exlegionari Francisco de Paula Goyanes no ha menjat gran cosa, però tampoc no té gana. Més aviat es prendria un glop de licor abans de tornar a la barraca on viu. No es que sigui alcohòlic, només vol que el deixin en pau. Quan beu, acaba parlant més del compte i això és perillós. El periodista Celestino Sánchez-Pereda compta els bitllets que ha acumulat al llarg dels darrers anys. Són molts diners, però en necessita més. Posa un full a la màquina d’escriure i comença a redactar un article. Sap que pot molestar algunes persones, però és difícil progressar sense molestar ningú. Finalment, el coronel Manuel Asensio posa les cartes sobre la taula i somriu. Li agrada guanyar, i en especial li agrada veure com els altres perden. La Guerra Civil va fer perdedors, però també vencedors. Aquells vint-i-cinc anys havien creat un País de llops.

Xavier Vernetta

(Barcelona, 1956) és autor de les novel·les Parlem d’amor i Dies de pluja. També ha escrit teatre, còmic i novel·la per a joves, entre les quals les exitoses Somni de Tànger i Sense adreça coneguda. Amb País de llops, va rebre el Premi Lleida de novel·la.

Ambició il·limitada - 19 desembre 2010

Presentació, 20 de novembre de 2010, a les 19,30h a Llorens Llibres,Sant Sebastià, 12 - Vilanova i la Geltrú.

tornar anterior veure mes notícies
tornar
Presentació, 2 de desembre de 2010 a les 19h a la llibreria Casa del Llibre, Passeig de Gràcia, 62.
anar a la llista de notícies
tornar
anar a l'apartat novel·la
Presentació, 23 de març de 2011 a la Sala Alfred Perenya de l'IMAC de Lleida, a l'Avinguda Blondel, 64, a les 19h
Dimecres, 13 d'abril, a les 11,30h Vilassar Ràdio (98,1 Fm) entrevista Xavier Vernetta (escolteu-la)
15 d'abril de 2011 de 19 h a 20 h Presentació / col·loqui a la Biblioteca Municipal Armand Cardona de Vilanova i la Geltrú