Novel·la Dies de Pluja Diesdepluja-contraportada
Diespluja-portada
Xavier Vernetta

Editorial Barcanova

comprar aquest llibre
Nova edició llibre de butxaca
Text de la contraportada
Les ombres del passat de vegades tenen forma allargada. Ignasi Loperena va militar als anys setanta, temps de dictadura, en una organització revolucionària. Des de llavors han passat molts anys i ha volgut tornar a Barcelona per tancar les moltes portes que va deixar obertes quan va marxar a viure a França.
Jordi Garcia, i Eudald Treviño, són dos policies que no tenen gaire bona fama a la divisió d’investigació criminal. Potser per això els encarreguen d’investigar la mort violenta d’un home al parc de la Ciutadella. De vegades hi ha casos que ningú té gaire interès que es resolguin satisfactòriament. Solen ser aquells afers que és urgent i necessari que s’arribi a conèixer tota la veritat.
Xavier Vernetta
Xavier Vernetta (Barcelona, 1956), novel·lista, guionista de còmic i autor de teatre. Els darrers anys ha publicat les novel·les País de llops (2010)i Els anys salvatges (2011). També ha escrit diverses novel·les per a un públic jove, entre les quals destaquen Sense adreça coneguda i De què tens por, Bonica, editades per Barcanova (més informació a: http://www.xaviervernetta.cat/ ).
PETIT FORMAT
tornar anterior
tornar
anar a la llista de notícies
tornar veure mes notícies
anar a l'apartat novel·la
Les llacunes fosques de la democràcia - publicat a Vilaweb (llegir article)