Novel·la Els anys salvatges
comprar aquest llibre
Els anys salvatges
Xavier Vernetta

Edicions Saldonar - Col·lecció Íntims - Novembre 2011

Hi ha moments que és difícil recordar allò que has fet en un sol dia. Per exemple avui és divendres 27 de novembre de 1970. T’has llevat d’hora al matí per anar a treballar o a estudiar en alguna universitat. Potser has fet totes dues coses l’una després de l’altra. Més tard has assistit a una assemblea de treballadors o d’estudiants on s’ha proposat canviar el món i gairebé tothom hi ha estat d’acord. Ara són quarts de deu del vespre i escoltes un concert de rock&roll que acabarà en corredisses davant de la policia. Demà serà un altre dia.
Els anys salvatges no és ben bé una biografia, encara que es parli de la vida d’una persona. Ni tan sols és una autobiografia, encara que sovint un autor no pot evitar parlar d’ell mateix.
Podríem dir que Els anys salvatges és una ficció apassionada sobre el recorregut d’una persona, l’Edmond Moner, a través de la Barcelona també apassionada dels anys setanta.
Amb Els anys salvatges Xavier Vernetta fa un recorregut a través dels anys setanta, quan Barcelona era una festa de creativitat que es movia entre la repressió de la dictadura franquista i la llibertat d’una democràcia encara per definir. Uns anys en què moltes persones eren prou imprudents per voler convertir en realitat alguns dels seus somnis.

Xavier Vernetta

Xavier Vernetta

(Barcelona, 1956) és autor de diverses novel·les. També ha escrit teatre, còmic i novel·la per a joves, assaig, etc.

veure mes notícies
M'agrada
tornar anterior
tornar
anar a la llista de notícies
tornar
anar a l'apartat novel·la
Presentació de "Els anys salvatges" a Vilanova i la Geltrú (+informació)
Enllaços i fotos sobre "Els anys salvatges"
Presentació de "Els anys salvatges" a Barcelona, dimarts, 31 de gener de 2012 a les 19h (+informació)